Historie

Ontstaan van Purchase Dynamics

John Veldhoen is de oprichter van het inkoopadvies-bureau; Purchase Dynamics.

Hij is jarenlang actief geweest in het inkoop vak. Na 25 jaar wilde hij op een ander wijze een bijdrage leveren binnen dit vak gebied. Samen met zijn team wil hij zijn vakbroeders met kennis en kunde bijstaan. De reden is dat hij niet tevreden is met de snelheid van de ontwikkeling van de inkoopprofessionalisering binnen Nederland. 

Veel bedrijven hebben behoefte aan extra ondersteuning in de volle breedte van hun functioneren op het gebied van de inkoop. Met tijdelijke ondersteuning van inkoopprofessionals wordt hier onvoldoende in voorzien. Ook door extra capaciteit in de vorm van nieuwe inkoopmedewerkers los je het probleem niet op.

Door in de huid van de opdrachtgever te kruipen en een goede vertaalslag te maken van de bedrijfsstrategie naar het inkoopproces, met behulp van bijvoorbeeld een inkoopbeleidsplan en een gedegen inkoopactieplan, kun je hiermee de klant van het juiste advies voorzien en deze verder helpen bij de implementatie hiervan met praktijkkennis en mankracht.

Hierin is Purchase Dynamics gespecialiseerd.

Slechts enkele inkoopadvies-bureaus in Nederland kunnen hierin voorzien. Veel bedrijven en instellingen zouden hierbij gebaat zijn. De vraag naar dit soort van ondersteuning zal de komende jaren alleen maar toenemen.