Interim Management

Inkoopdetachering.
Een blijvende oplossing voor een tijdelijk probleem

Het een brengt het ander met zich mee. We maken een periode mee van economische onrust en schaarste. Bedrijven moeten daarom opzoek naar nieuwe toeleveranciers. Dat is boeiend maar aan de andere kant betekent dit ook extra risico’s en is, zeker in het begin, arbeidsintensiever. Zeker wanneer de markt weer aantrekt of bij speciale projecten. Op menige inkoopafdeling ontstaat daardoor, vaak tijdelijk, gebrek aan gekwalificeerde inkoopexpertise.

Oplossing: inkoopdetachering

Tijdelijke inkoopdetachering is dan de oplossing. Maar kom daar maar eens om in deze tijd van een gespannen arbeidsmarkt. Vindt maar eens voor een bepaalde periode die vakman of vakvrouw die garant staat voor een succesvolle voortgang van uw inkoopprocessen, die de andere teamleden stimuleert en die ook nog eens een gecompliceerd project kan sturen, begeleiden en succesvol afronden.
Purchase Dynamics levert op basis van tijdelijke inkoop detachering professionals die niet alleen de grote lijnen feilloos weten uit de stippelen, maar ook de details van het vak volledig beheersen. Van strategisch tot operationeel niveau en van junior inkoper tot CPO.

Multi-inzetbaar

Doeltreffend, flexibel, enthousiast en coöperatief, dat zijn de sleutelwoorden waarop wij onze inkoop detachering professionals selecteren. En multi-inzetbaar. Want of hem of haar nu aanneemt voor een Request for Proposal, Europese aanbestedingen, bid evaluations, Service Level Agreements, het opzetten van een inkoopactieplan of voor een combinatie van deze activiteiten, u kunt rekenen op een goed resultaat. Kortom, een inkoop detachering professional van Purchase Dynamics geeft uw inkoop meer rendement.