Senior Buyer IT

Branche:personen en goederenvervoerNiveau:HBO
Regio:UtrechtNummer:16


Functie omschrijving

Onze opdrachtgever Is gespecialiseerd reizigersvervoer per spoor.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar:

Functie omschrijving

Senior Inkoper IT.

Functie-inhoud

Als Senior Inkoper IT ben je een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering van onze klant. IT zorgt ervoor dat de treinen blijven rijden, maar ook dat alle reizigers de juiste informatie krijgen over hun aansluiting, overstap of volgende station. Daarnaast is Inkoop IT betrokken bij projecten zoals het vernieuwen van kaartverkoopautomaten en Wi-Fi in de trein. Afgelopen jaar heeft onze klant de prijs voor beste IT aanbesteding van Nederland gewonnen voor de aanbesteding van werkplek-, infrastructuur- en applicatiediensten. Kortom, een diverse omgeving waarin veel gebeurt. Als Senior Inkoper IT ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van inkoopactieplannen en het uitvoeren van (Europese) aanbestedingen. Je behandelt de key-accounts van de sector en treedt op als een inhoudelijke en stevige business partner. Op basis van je marktkennis koppel je de mogelijkheden van de markt aan de doelstellingen van de interne business. Je neemt verantwoordelijkheid voor het realiseren van de vastgestelde doelen. Deze zijn met name gericht op het behalen van aantoonbare toegevoegde waarde (euro’s) en het verder verbeteren van onze business reputatie. Je werkt in een team van 8 tot 10 collega’s.


Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze functie ben je een ondernemende en resultaatgerichte professional die zich op elk niveau in de organisatie thuis voelt. Je creëert kansen en kunt goed samenwerken met verantwoordelijken in de business. Je bent daadkrachtig en in staat als adviseur op te treden in besluitvormingstrajecten. Je bent organisatiesensitief, commercieel, creatief en klantgericht. Deze kwaliteiten aangevuld met een pragmatische kijk op de zaken en verbindend vermogen maken van jou de ideale kandidaat.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en tenminste 5 jaar relevante werkervaring, waarbij aantoonbare IT inkoopervaring van groot belang is.

Aanbod

Onze opdrachtgever bied u een brede, zelfstandige functie in een dynamische organisatie. Binnen het bedrijf van onze opdrachtgever is ruimte voor initiatief en verdere ontwikkeling. U treft een goed werkklimaat aan en vanzelfsprekend goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Solliciteer dan direct met behulp van de sollicitatiebutton onder vermelding van het vacaturenummer. Uw CV zouden we graag als Word document (dus geen pdf) ontvangen.

Voor inlichtingen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer J. Veldhoen, telefoonnummer: 0499-479177.

 


Vacatures

Vacatures zoeken